Rruga "Haxhi Dalliu" Pallati 16, Shkalla 1, Ap. 2    •    +355 67 400 31 38    •    +355 42 243 299 Identifikohu

PC IBM THINKCENTRE

( i perdorur ) 1 vit garanci

Marka: IBM
Kasa: Mid tower
Modeli i CPU: Intel Celeron
Frek. e CPU: 2.4GHZ
RAM: 512mb
Disku: 80GB
Njesia Optike: DVD - ROM
Per ato qe duan nje kompjuter per te naviguar ne internet dhe per te punuar ne word excel , Thinkcentre eshte zgjidhja ekonomike .:


45 Euro