Rruga "Haxhi Dalliu" Pallati 16, Shkalla 1, Ap. 2    •    +355 67 400 31 38    •    +355 42 243 299 Identifikohu

HP DX5150 SFF

( I perdorur ) 1 vit garanci

Marka: HP
Kasa: Small Form Factor SFF
Modeli i CPU: 3500+
Frek. e CPU: 2.19GHZ
RAM: 512MB
Disku: 80GB
Njesia Optike: DVD - ROM
Per ato qe duan nje kompjuter per te naviguar ne internet dhe per te punuar ne word excel , dx5150 eshte zgjidhja ekonomike:


40 Euro