Rruga "Haxhi Dalliu" Pallati 16, Shkalla 1, Ap. 2    •    +355 67 400 31 38    •    +355 42 243 299 Identifikohu

Rreth Nesh

Alba Tech System eshte nje kompani e cila operon ne tregun Shqiptar qe prej Dhjetorit te vitit 2009. Ne ofrojme nje game te gjere produktesh elektronike, te tilla si:

• Kompjutera
• Laptop
• Tablet Pc
• Printera
• Aksesore te ndryshem

Kompania jone bashkepunon dhe importon nga kompani te suksesshme te huaja (kryesisht ne Angli, Gjermani, Zvicer, etj.), te cilat mundesojne furnizimin me produkte cilesore, te kontrolluara dhe te licensuara. Gama e gjere e produkteteve te ofruara, shoqeruar gjithashtu me perkushtimin dhe sherbimin korrekt nga stafi yne profesional, mundeson plotesimin e nevojave dhe deshirave te konsumatoreve.

Produktet jane te reja, gjithashtu dhe te perdorura.