Rruga "Haxhi Dalliu" Pallati 16, Shkalla 1, Ap. 2    •    +355 67 400 31 38    •    +355 42 243 299 Identifikohu

Aksesore
Rendit sipas:

Mouse HP WiFI

Cmimi: 15 Euro

Mouse HP WiFI

Mouse HP WiFI:

meso me shume

Clone Cante Laptopi

USB SANDISK 16 GB

Cmimi: 16 Euro

USB SANDISK 16 GB

USB 2.0:

meso me shume

HP LAPTOP CARRY CASE

Cmimi: 20 Euro

HP LAPTOP CARRY CASE

ÇANTE PER LAPTOP 15.6'' / 12'':

meso me shume

USHQYES UNIVERSAL LAPTOPI

Cmimi: 20 Euro

USHQYES UNIVERSAL LAPTOPI

-ACER:
-DELL:
-HP:
-SONY:
-TOSHIBA:
:

meso me shume

USB PHILIPS 16 GB

KASPERSKY INTERNET SECURITY 2012

HP Essential Backpack

Cmimi: 25 Euro

HP Essential Backpack

HP Essential Backpack:
:

meso me shume

Cante laptopi profesionale Hp

Cmimi: 28 Euro

Cante laptopi profesionale Hp

Cante profesionale Hp per laptop 15.6" , ideal nqs:
udhetoni shpesh dhe ju nevojitet hapesire per te mbajtur dokumentat e punes telefona gadged etj me vete .:

meso me shume

HP Wireless Desktop c7000 (ABU)

Cmimi: 29 Euro

HP Wireless Desktop c7000 (ABU)

HP Wireless Desktop c7000 (ABU):
:

meso me shume